De B to B Difrax Borstkolf

Met dit enkelzijdige kolfapparaat heb je je handen vrij tijdens het kolven, doordat de borstschelp in de bh onder je kleding geplaatst kan worden. Dit maakt deze kolf uitzonderlijk discreet en je verruimt je bewegingsvrijheid. Zo kun je deze kolf zelfs in de auto gebruiken. Ook op het werk is dit een uitzonderlijke prettige kolf. De kolf met het flesje kun je op tafel zetten en hoef je niet zelf vast te houden. De kolf werkt op netstroom en op batterijen. De pomp wekt eerst drie minuten lang de toeschietreflex op en gaat vervolgens over op de kolfmodus of eerder als je dit zelf aangeeft. Er zijn acht verschillende standen voor de zuigkracht.

 

Stil kolven met de Difrax kolf

Uit een onderzoek(1) is gebleken dat de Difrax kolf minder geluid maakt dan andere kolven. De melk wordt opgevangen in de populaire en unieke S-fles. Deze fles gaat krampjes, spugen en boeren tegen en is direct vanaf de geboorte te gebruiken.

Kolven op het werk

Moeder zijn is leuk én ingewikkeld. Dat merkte ik maar weer toen ik aan het werk ging. Ik gaf (geef) borstvoeding en dat …